HUOM!
Tänään torstaina 19.9. klo 9:30 alkaen siirrymme uuteen kirjautumisjärjestelmään. Muutoksen aikana kirjautuminen ei ole mahdollista. Pahoittelemme häiriötä.

Windal-puolimaraton juostaan jälleen 

Kuva vuoden 2023 puolimaratonilta. Arkistokuva.
Kuva vuoden 2023 puolimaratonilta. Arkistokuva.
Julkaistu:
Kategoria:
Aihe:

LAUANTAINA 28. syyskuuta Vimpelissä juostaan, kävellään ja fillaroidaan perinteinen Windal-puolimaraton. Lähtölaukaus pamahtaa juoksijoille sekä pyöräilijöille Saarikentällä kello 11. Kävelijät lähtevät jo kello 10. Nopea puolimaratonreitti kulkee Vimpelin keskustan läpi Koskelaan, missä sijaitsee puolimatka ja sieltä tullaan takaisin samaa reittiä pitkin Saarikentälle. Reitti kulkee koko matkan korkeuseroiltaan suhteellisen tasaista pikitietä pitkin ja huoltopisteitä on sijoitettu reitille neljän kilometrin välein. Huoltopisteillä tarjoiluun kuuluu järjestäjien puolesta vesi, urheilujuoma, rusinat ynnä muut. Useiden kilpasarjojen lisäksi on tarjolla kuntosarjat miehille ja naisille niin juoksu, kävely kuin pyöräily sarjoissa.  

Ilmoittautumisen voi suorittaa ennakkoon Vimpelin vapaa-aikatoimeen tai Saarikentän kisakansliassa viimeistään tunti ennen lähtöä. 

Ari Takala 

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Lue uusin

Isojako digilehti

kirjautumatta