HUOM!
Tänään torstaina 19.9. klo 9:30 alkaen siirrymme uuteen kirjautumisjärjestelmään. Muutoksen aikana kirjautuminen ei ole mahdollista. Pahoittelemme häiriötä.

Viikon 38 Järviseudun Sanomien näköislehdessä etsitään ratkaisuja vesistöjen ja koulujen ongelmiin

Viikon 38 Järviseudun Sanomien näköislehdessä etsitään ratkaisuja vesistöjen ja koulujen ongelmiin.
Viikon 38 Järviseudun Sanomien näköislehdessä etsitään ratkaisuja vesistöjen ja koulujen ongelmiin.
Julkaistu:
Kategoria:
Aihe:

17. syyskuuta kotisivulla ja 18. syyskuuta printtinä ilmestyvä Järviseudun Sanomat 38/2024 pureutuu keinoihin ja ratkaisuihin Evijärven pelastamiseksi, vierailee Aapiskujan koululla, missä koululaisille opetetaan läsnäolo- ja tunnetaitoja sekä kertoo Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuran näytelmästä, missä vakavaa aihetta käsitellään lämmöllä ja huumorilla.

Pääset lukemaan lehden tänään kello 16 täältä ja koska on isojakoviikko, maksutta ja ilman kirjautumista.

Vimpelin Hippopuisto on ollut vuosia ilkivallan kohteena. Rikottu liukumäki on vihdoin saatu vaihdettua uuteen, kun korjauksetkin käytiin rikkomassa ja uusi mäki on pienelle yhdistykselle liian kallis investointi. Apuun riensi Haloo Vimpelin valtuustoryhmä, joka lahjoitti rahaa liukumäen hankintaan. Leikkipuistossa on valvontakamerat ja kaikki havaitut väärinkäytökset tullaan ilmoittamaan poliisille.

Vimpelin Yrittäjien Saarikenttä Festivaali oli menestys ja nyt varaudutaan jo ensi vuoteen. Paikallisia toimijoita houkutellaan mukaan järjestämään festivaalia ja yleisöltä kysellään, mitä artisteja Vimpelissä haluttaisiin nähdä.

Muita aiheita: Alajärvi-seuraa viritellään uuteen, Armi Toivolalta ilmestyi yhdeksäs romaani, Evijärven apteekki muutti, S.C. Alajärven naiset aloittavat kautensa kakkosdivarissa, Evijärvellä pyöräiltiin, Särkiniemessä kisataan viikonloppuna, Laasala valittiin Alajärven seurakunnan talouspäälliköksi, kirjailijat Johanna ja Elina Annola vierailivat Lappajärven kirjastossa kertomassa teoksistaan ja Järviseudun Sanomien digilehteen kirjautuminen muuttuu.

Lue myös nämä

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Lue uusin

Isojako digilehti

kirjautumatta