HUOM!
Torstaina 19.9. klo 9:30 alkaen siirrymme uuteen kirjautumisjärjestelmään. Muutoksen aikana kirjautuminen ei ole mahdollista. Pahoittelemme häiriötä.

Mikä on sinun Kraatterijärvi-maisemasi? Geopark järjestää valokuvakilpailun

Kraatterijärvi Geopark järjestää valokuvakilpailun teemalla Maiseman merkitys meille! Kilpailu on osa kansainvälisen UNESCOn Geopark-alueiden järjestön (Global Geoparks Network) 20-vuotisjuhlaa.
Kraatterijärvi Geopark järjestää valokuvakilpailun teemalla Maiseman merkitys meille! Kilpailu on osa kansainvälisen UNESCOn Geopark-alueiden järjestön (Global Geoparks Network) 20-vuotisjuhlaa. Kuva: JPYP.

Kraatterijärvi Geopark järjestää valokuvakilpailun teemalla Maiseman merkitys meille! Kilpailu on osa kansainvälisen UNESCOn Geopark-alueiden järjestön (Global Geoparks Network) 20-vuotisjuhlaa.

–Kraatterijärvi Geoparkin valokuvauskilpailu on osa kansallista valokuvauskilpailua. Kraatterijärvi Geoparkin raati valitsee kolme kuvaa, jotka osallistuvat Suomen viiden UNESCOn geoparkin kansalliseen kilpailuun. Suomen kolme parasta kuvaa voivat osallistua kansainväliseen kisaan, jonka järjestää Global Geoparks Network (GGN), kertoo Geoparkin vt. toiminnanjohtaja Maria Ahvenniemi JPYP:stä.

–Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Kraatterijärvi Geopark -tuotepalkintoja, ja parhaat kuvat jatkavat ensin kansalliseen ja sitten kansainväliseen kisaan.

Maisemat ja maastonmuodot kertovat maapallomme historiasta. Vuosituhansien ja -miljoonien aikana muovautunut ympäristömme on vaikuttanut siihen, millaista elämää me täällä elämme. Millainen maiseman merkitys on sinulle?

–Valitse Kraatterijärvi Geopark -alueella (Alajärvi, Evijärvi, Lappajärvi ja Vimpeli) ottamasi kuva, jossa näkyy itsellesi merkityksellinen maisema tai kohde. Kuvassa voi näkyä myös ihmisiä tai rakennuksia. Lue nettisivuiltamme kilpailun ohjeet ja säännöt https://kraatterijarvigeopark.fi/geoparkvalokuvakilpailu

Osallistu kisaan lähettämällä kuva 15.11.2024 mennessä nettilomakkeen kautta.

–Valokuvakilpailun järjestää Kraatterijärvi Geopark. Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kilpailu on valmisteltu osana Suomen geoparkien ja LAB-AMK:n valtakunnallista hanketta, jota rahoittaa EU:n maaseuturahasto. Kraatterijärvi Geoparkista osatoteuttajana hankkeessa on toiminut Lappajärven kunta.

Lue myös nämä

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Lue uusin

Isojako digilehti

Ilmaiseksi