Vedon Korisnaisille jatkosopimuksia

Anni ja Riikka Kujala jatkavat Vedossa alkavalla kaudella. Kuva: Ville Vuorinen

Naisten Korisliigakauteen valmistautuva Vimpelin Veto on tehnyt jatkosopimukset Anni Kujalan ja Riikka Kujalan kanssa. Joukkueen kapteenina pelaava Anni Kujala aloittaa jo 12. kautensa naisten pääsarjatasolla. Pelinrakentaja Riikka Kujalalle lokakuussa alkava kausi on kymmenes. Veto vahvisti myös Neea Rannanpään ja Heta Thilin jatkosopimukset kaudelle 2024-25.

 – Anni ja Riikka ovat jo usean kauden ajan olleet merkittävissä rooleissa Vedon pelaamisessa, on mahtavaa että he jatkavat myös kauden 2024-2025. Molemmat tuovat yhteensä 488 Naisten Korisliiga -pelin kokemuksella tietynlaista rauhallisuutta sekä varmuutta meidän takakentälle. Uskon, että he tulevat olemaan myös tulevalla kaudella erityisen tärkeitä pelaajia Vedolle, Jarkko Mäki Vedon valmennuksesta kommentoi.

– Heta ja Neea ovat nuoria pelaajia, jotka ovat molemmat tuttuja itselleni jo muutaman kauden takaa Kobrista. Kumpikin on päässsyt jo hieman haistelemaan sitä, mitä vaaditaan, jotta voi pelata Naisten Korisliigaa. Molemmilla on mahdollisuus, hyvän harjoittelun ja sekä nuoren innokkuuden yhteistuloksella ottaa jälleen askel eteenpäin tulevan kauden aikana, Mäki jatkaa.

Lue myös nämä uutiset

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Lue juuri

julkaistu

Isojako digilehti

Ilmaiseksi