Järviseudun Sanomat mukana Pureudu paikallisiin -kampanjassa, näköislehti vapaasti luettavissa viikonloppuna

Järviseudun Sanomien näköislehti on vapaasti luettavissa Pureudu paikallisiin -kampanjan aikana.
Järviseudun Sanomien näköislehti on vapaasti luettavissa Pureudu paikallisiin -kampanjan aikana.

Järviseudun Sanomat on jälleen mukana Uutismedian liiton Pureudu paikallisiin -kampanjassa. Näköislehtemme on vapaasti ja maksutta luettavissa viikonlopun eli 13.-15. syyskuuta välisenä aikana.

–Haluamme tarjota Järviseudun asukkaille sekä kaikille paikallislehdistä ja järviseutulaisesta elämänmenosta kiinnostuneille ikkunan kurkistaa siihen, mitä tapahtuu ja missä mennään. Teemme lehteä lukijoille ja tilaajille rakkaudesta kotiseutuun ja vahvana tahtotilana seudun elinvoiman ylläpitäminen ja lisääminen. Olemme vapaa, riippumaton paikallismedia, itsenäinen toimija, joka rakentaa tulevaisuutta yhdessä alueen kuntien, muiden yritysten ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Yhteistyö on meille tärkeää, samoin lukijamme, joille lehti on merkityksellinen monin tavoin.

Paikallislehti suojelee demokratiaa ja tukee lukutaitoa

Paikallislehti on maksullinen, journalistin ohjeita noudattava, vähintään kerran viikossa monipuolista ja ajankohtaista paikallista sisältöä julkaiseva uutismedia. Paikallislehdillä on muun uutismedian tavoin tärkeä rooli demokratian suojelijana sekä lukutaidon ja mediataitojen tukijana.

Valtakunnallinen kampanja, paikallinen näkökulma

Kymmenet paikallislehdet avaavat maksuporttinsa tai näköislehtensä vapaasti luettaviksi 13.–15.9.2024. Pureudu paikallisiin ja tutustu elämään eri puolilla Suomea paikallislehtien kautta!

Näet kaikki mukana olevat mediat täältä

Luitko jo nämä uutiset?

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Lue juuri

julkaistu

Isojako digilehti

Ilmaiseksi