Käsityö- ja kädentaitomessut Lakis Areenalla  

Lakis Areena.
Lakis Areenan tilat taipuvat monenlaiseen toimintaan. Kuva joulutorilta.
Julkaistu:
Kategoria:
,
Aihe:

LAKIS AREENA on osoittautunut erinomaiseksi paikaksi järjestää häitä, tapahtumia ja erityisesti myyjäisiä ja messuja.  Tänä kesänä pidetään kahdeksat häät ja yhdet kihlajaiset ja kyläseura järjesti kesän aikana kalastusmarkkinat ja sukumessut, jotka kumpikin olivat yleisömenestys. 

Messuilut ja myyjäiset jatkuvat sillä lokakuun alussa 12. lokakuuta 2024 kello 11–15 Areenalla järjestetään käsityö- ja kädentaitomessut yhteistyössä Vimpelin kunnan kanssa. Myyntipaikkoja on sisällä kolmekymmentä ja tähän mennessä on reilu puolet paikoista varattu. Myytävien tuotteiden kirjo on jo nyt melkoinen, sillä tarjolla on muun muassa perinteisiä kudonnaisia, koruja, mehuja, hilloja, marjauutteita, viherrouhetta, nokkosen siemeniä, kransseja puuhelmistä, pehmoleluja, pehmoeläimiä, betonitöitä, huovutuksia, trikoisia ja merinovillaisia asusteita, maalauksia, itsetehtyä saippuaa, koristeellisia verhoja, liinoja, amppeleita ja paljon muuta. Ja mitä kaikkea tuleekaan myyntiin, kun loputkin myyntipaikat on varattu. Myyntipöydät on helppo sijoittaa Areenan seinustoille, ja keskipylvään ympärille ja kaikki paikat ovat rakennuksen pyöreän muodon ansiosta jokseenkin yhtä hyviä. 

Kuten listasta näkee, messuille osallistumiselle on ainoa kriteeri, että tuotteet ovat käsityönä tehtyjä. Areenalta löytyy kaikille myyntipöytä ja paikkamaksu on 10 €. Kyläseura pitää kahviota avoinna ja myy mahdollisesti käristemakkaroitakin. Käsityömessuille voi paikkavarauksen tehdä allekirjoittaneelta. 

Mainos

Jo perinteeksi muodostunut Joulutori pidetään myös ja tänä vuonna ajankohta on lauantaina 30. marraskuuta 2024. Suunnitteilla on pitää ensi vuoden alkupuolella Seniorimessut, mutta ne on vasta ideavaiheessa. Toisaalta suunnitelmilla on tapana toteutua, eli todennäköisesti seniorimessutkin pidetään. Myös äitienpäiväjuhla saanee jatkoa, kuten myös kalastusmarkkinat ja ehkä sukumessutkin. Ensi kesälle on Areenalle jo tiedossa kolmet häät ja useampia kansainvälisiä rumpu- ja kitaraleirejä Tuomas Rauhalan järjestäminä. 

Heikki Salmela 

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Ilmainen

isojako

digilehti

julkaistu