Evijärvi tuottaa -tapahtumaa vietetään lauantaina  

Evijärvi tuottaa -tapahtuma tuo säpinää koulukeskuksen alueelle.
Evijärvi tuottaa -tapahtuma tuo säpinää koulukeskuksen alueelle. Kuva arkistosta.

EVIJÄRVELLÄ järjestetään lauantaina 7. syyskuuta kello 10–15 jälleen Evijärvi tuottaa -näyttely koulukeskuksessa ja sen ympäristössä. Tapahtuma on yleisölle maksuton.  

–Evijärvi tuottaa -tapahtumaan on vapaa pääsy ja nähtävää ja koettavaa ihan jokaiselle! Myyntipaikoilta löytyy myös suuhunpantavaa ja ostettavaa, joten lompakkokin kannattaa varata mukaan, tapahtuman järjestelyistä yhdessä Evijärven Yrittäjien kanssa vastaava Evijärven kunnan kehittäjäkoordinaattori Sanna Kivimäki kertoo. 

Evijärvi tuottaa -näyttely on myös näytteilleasettajille ilmainen ja sen tarkoituksena on tuoda esille evijärveläistä taitoa ja osaamista. Vuonna 2022 tapahtumassa oli noin 80 näytteilleasettajaa ja samaan pyritään nytkin. 

–Tapahtuma on näytteilleasettajille hyvä toiminnan esittelypaikka. Mukaan toivotaan järjestöjä, kyliä, yhdistyksiä ja muita toimijoita, jotka tuottavat evijärveläisille virkistystä, harrastuksia ja hyvinvointia.  

Myös Aisapari osallistuu tapahtumaan. 

Mainos

–Olemme mukana Tulevaisuuden kylä -hankkeen merkeissä, sillä Evijärven kylät ovat hankkeessa mukana pilottikylinä, kehittämissuunnittelija Päivi Kultalahti Aisaparilta kertoo ja haastaa mahdollisimman monet paikalliset toimijat mukaan tapahtumaan. 

TÄLLÄ KERTAA tapahtumaan kootaan valtakunnallisen lähiruokapäivän merkeissä myös Kylätori, jonne toivotaan kylien leipureilta, säilöjiltä, puutarhureilta ja kädentaitajilta tuotteita tarjolle. 

Näyttelyssä ja kylätorilla tuodaan esille koko paikkakunnan toiminnan kirjoa, monipuolista osaamista ja osallistumisen mahdollisuuksia. Evijärvellä on vireitä kyliä ja noin 80 rekisteröityä yhdistystä. 

Tapahtumassa on myös markkinatori, josta paikkakunnan ulkopuolisetkin myyjät voivat varata markkinapaikan 50 euron hintaan (yhden osaston koko 4×4 metriä). Markkinatorista huolehtii tänä vuonna juhlavuottaan viettävä Evijärven Yrittäjät ry. 

Lisätietoa tapahtumasta antaa Evijärven kunnan kehittäjäkoordinaattori Sanna Kivimäki. Ilmoittautumisia otetaan vastaan perjantaihin 6. syyskuuta kello 15 saakka. 

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Ilmainen

isojako

digilehti

julkaistu