Viikon 36 digilehti ilmestyy tänään – Kurkkaa tästä poimintoja viikon uutisista

Viikon 36 digilehti luettavissa jo tänään kello 16!
Viikon 36 digilehti luettavissa jo tänään kello 16!
Julkaistu:
Kategoria:
,
Aihe:

Lappajärven hyötyjäteasema otettiin käyttöön viime vuoden lopulla. Asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta uudesta jäteasemasta, jossa kuormien tyhjentäminen sujuu helposti ilman turhia nostelemisia.

Yritysuutisia

M-Market Lappajärven Itäkylässä lopettaa toimintansa, loppuunmyynti on alkanut.

Kivitipun uudet omistajat tähtäävät Kivitipusta pohjoismaiden johtava urheilu- ja kokousmatkailun keskusta. Ovet on tarkoitus avata jo syksyn aikana asiakkaille.

Vapaaehtoistyötä tarvitaan

Kauhavan seurakunta ja Kauhavan kaupunki aikovat käynnistää koko Kauhavan alueen kattavan KatuSaapas-toiminnan. Kouluissa on käynnistetty KouluSaapas-toimintaa jo aiemmin, KatuSaapas toiminta on sille jatkumoa.

Mainos

Moms for Kids ry perustaa säätiön yhdistyksen toimintaa tukemaan. Yhdistyksen perustaja Elina Rantalahti uskaltaa unelmoida isosti lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Kulttuuria ja tapahtumia

Avara taidelainaamo on toiminut parin vuoden ajan omalla nettisivullaan sekä Villa Väinölässä Alajärvellä ja Lapuan Kankureiden tehtaanmyymälä tiloissa Lapualla. Toiminta on hyvässä myötätuulessa ja sitä kehitetään edelleen alkavan Aisaparin kehityshankkeen myötä. Alvan Aalto -viikon viralliset avajaiset keräsivät Alajärven Aalto-puistoon paikalle suuren yleisöjoukon

Nämä ja monta muuta uutista voit klikata luettavaksesi kello 16 tästä. Hauskoja hetkiä ja mukavia lukuelämyksiä digilehden parissa!

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Ilmainen

isojako

digilehti

julkaistu