Vararehtoreita valittiin

Lautakunnat valitsivat vararehtoreita perusopetuksen yksiköihin.
Lautakunnat valitsivat vararehtoreita perusopetuksen yksiköihin.

ALAJÄRVEN SIVISTYSLAUTAKUNTA hyväksyi 28. elokuuta Anne-Mari Lönnmarkin valinnan Alakylän koulun vararehtoriksi ja Anne Kantolan Hoiskon koulun vararehtoriksi. Kauhavan kasvatus- ja opetuslautakunta puolestaan päätti 27. elokuuta, että Kortesjärven yhtenäiskoulun vararehtorina toimii  Janne Syväjärvi.

Ankkurit kärjessä

ALAJÄRVEN ANKKUREIDEN naisten suomisarjan joukkue on Ykköspesiksen nousukarsintasarjan kärjessä kolmen pelatun ottelun jälkeen. Toisessa ottelussa se kärsi tappion Viinijärvelle 2–0 (6–1, 1–0) mutta sunnuntaina kaatui Kitrolla Oulaisten Huima (2–0 (5–2 , 4–1). Lauantaina Ankkurit kohtaa Hyvinkään Tahkon vieraissa.

Neuvolapalvelut yhteen numeroon

ETELÄ-POHJANMAAN hyvinvointialueen perhesuunnittelu-, äitiysneuvola- ja lastenneuvolapalveluissa otetaan 9. syyskuuta käyttöön yhteinen puhelinneuvonta numerossa 06 230 7900. Numero palvelee maanantaista torstaihin kello 7–14 sekä perjantaisin ja arkipyhien aattoina kello 7–13. Muutoksen yhteydessä terveydenhoitajien vanhat numerot poistuvat käytöstä. Neuvola-chat palvelee arkisin kello 9–15 ja digitaalinen ajanvaraus hyvaep.terveytesi.fi.

Mainos

Liikuntahallille valvontakamerat

VIMPELIN liikuntahallin ympäristössä on tehty viime kuukausien aikana ilkivaltaa. Tämä vuoksi liikuntahallin sisätiloihin ja hallin ympäristöön on asetettu valvontakameroita. Tehdyistä tuhoista ilmoitetaan alaikäisen vanhemmille sekä poliisille. Kunnasta muistutetaan koululaisia, heidän vanhempiaan ja kaikkia kuntalaisia, että rakennuksen suojelemiseen ja tilojen korjaamiseen käytettävät varat ovat pois liikuntapalveluiden kehittämisestä.

Huopana jatkaa omillaan

HUOPANAN vesiosuuskunta on keskustellut yhdyskuntatekniikan päällikön kanssa ja pyytänyt, että heidän vesiosuuskuntansa liitettäisiin Vimpelin kunnan vesihuoltolaitokseen. Tekninen lautakunta päätti 21. elokuuta, ettei tekninen toimi ota hallintaansa Huopanan vesiosuuskuntaa ja esittää vesiosuuskunnalle teknisen isännöinnin palveluiden tarjoamista erillisen sopimuksen mukaan. Syynä kielteiseen päätökseen on, ettei Huopanan kylä kuulu Vimpelin kunnan vesihuoltoalueeseen.

Lue myös nämä

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Ilmainen

isojako

digilehti

julkaistu