Neuvolapalvelut tavoittaa pian yhdestä numerosta

Muutoksen yhteydessä terveydenhoitajien vanhat numerot poistuvat käytöstä.
Neuvolapalveluiden puhelinneuvonnan muutoksen yhteydessä terveydenhoitajien vanhat numerot poistuvat käytöstä.
Julkaistu:
Kategoria:

ETELÄ-POHJANMAAN hyvinvointialueen perhesuunnittelu-, äitiysneuvola- ja lastenneuvolapalveluissa otetaan 9. syyskuuta 2024 käyttöön yhteinen puhelinneuvonta.

Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä neuvontanumeroon 06 230 7900 kaikissa neuvolaan liittyvissä asioissa. Numerossa on takaisinsoittojärjestelmä. Puhelinneuvonta palvelee maanantaista torstaihin klo 7–14 sekä perjantaisin ja arkipyhien aattoina klo 7–13. Soittoajat ovat aiempaa laajemmat.

Kun asiakas tai muu yhteydenottaja soittaa puhelinnumeroon edellä mainittuina soittoaikoina, hän valitsee haluamansa palvelun takaisinsoiton ja hänelle soitetaan takaisin saman päivän aikana. Takaisinsoittojärjestelmä mahdollistaa asiakkaille ja yhteistyötahoille entistä paremman saavutettavuuden.

Mainos

Puhelinneuvonnassa työskentelevät hyvinvointialueen neuvolan terveydenhoitajat. Muutoksen yhteydessä terveydenhoitajien vanhat numerot poistuvat käytöstä.

Neuvola-chat palvelee kaikkia neuvolan asiakkaita arkisin klo 9–15 Omaep-sovelluksessa sekä osoitteessa omaep.fi.

Perhesuunnittelu- ja lastenneuvolan aikoja voi perua, siirtää ja varata myös digitaalisen ajanvarauksen kautta hyvaep.terveytesi.fi

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Ilmainen

isojako

digilehti

julkaistu