Soinin talous hyvässä tahdissa

Kuntastrategiaa tarkastellessa kirjattiin, että hyvinvoinnin merkitys on valtuustokaudella kasvanut ja se tulee huomioida kuntastrategiassa paremmin.
Kuntastrategiaa tarkastellessa kirjattiin, että hyvinvoinnin merkitys on valtuustokaudella kasvanut ja se tulee huomioida kuntastrategiassa paremmin.
Julkaistu:
Kategoria:
,

SOININ kunnanhallitus merkitsi 26. elokuuta tiedokseen, että kunnan talous on toisen kvartaalin jälkeen hyvässä tahdissa kokonaistoteuman ollessa käyttötalouden osalta 44,5 prosenttia. Jos se on kesäkuussa 50 tai alle, ollaan suunnitellussa talousarviossa. 

Kuntastrategiaa tarkastellessa kirjattiin, että hyvinvoinnin merkitys on valtuustokaudella kasvanut ja se tulee huomioida kuntastrategiassa paremmin. Myös siitä raportoiminen poikkihallinnollisesti on tärkeää.

KUNTA päätti sponsoroida SM- ja maajoukkuetason jääkiekkoilija Nella Korpelaa 1 000 eurolla. Tällä hetkellä Korpela edustaa Turun Palloseuraa.

Kunnanhallitus päätti jatkaa kunnanjohtaja Maija Pihlajamäen virkasuhdetta puolen vuoden koeajan jälkeen toistaiseksi.

Mainos

Nuorten työpajatoiminta ja etsivä nuorisotyö järjestetään ensi vuoden alusta yhteistyössä Alavuden kaupungin tytäryhtiön A-Pesti Oy:n kanssa.

Kunnanhallitus toivoo, että jokainen kuntalainen vastaa Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen julkaisemaan asukaskyselyyn mahdollisimman pikaisesti.

–Vastaamalla kyselyyn tuo äänensä kunnastamme kuuluviin, mikä toivottavasti ohjaa hyvinvointialueen päätöksenteossa palveluverkkoasioissa.

Luitko jo nämä?

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Ilmainen

isojako

digilehti

julkaistu