Vanha sukutila Vimpelin Sääksjärvellä tuottaa perunaa ja hunajaa perinteisin menetelmin
VIMPELIN keskustassa käy pienessä myyntikojussa kuhina. Yrjö Mäkelä on juuri saapunut paikalle myymään oman tilan perunaa ja hunajaa, ja jo ensimmäiset asiakkaat saavat jonon aikaiseksi. Perunalajikkeita on myynnissä kolme: Annabelle, Jazzy ja Siikli. Ulkopuolisen silmiin kaikki perunat näyttävät samanlaisilta, mutta Yrjö tunnistaa lajikkeet hyvin ulkonäön perusteella. –Nämä lajikkeet ovat kaikki maukkaita, kiinteitä ja kestävät keittämistä. … Jatka artikkelin Vanha sukutila Vimpelin Sääksjärvellä tuottaa perunaa ja hunajaa perinteisin menetelmin lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen