Vanhemmuudesta virtaa työuraan?

Alajärvellä keskustellaan vanhemmuuden ja työuran yhdistämisestä 23. elokuuta. Kuva: Freepik.
Alajärvellä keskustellaan vanhemmuuden ja työuran yhdistämisestä 23. elokuuta. Kuva: Freepik.

Sitä mukaa kun tasa-arvo työelämässä ja arjessamme lisääntyy, pystyvät äidit ja isät myös tasavertaisina rakentamaan omaa työuraansa. Vanhemmuus ja vaativa työ eivät ole toisiaan pois sulkevia asioita. Tai ainakaan niiden ei pitäisi olla.

Vanhemmuus tuo elämään uusia näkökulmia. Kaiken keskipisteenä ei ole enää ”minä itse”. Se on kasvattava kokemus. Monelle juuri vanhemmuus antaa virtaa työhön, päätöksentekoon ja tulevaisuuden rakentamiseen. 

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuutettu Jenni Puoliväli-Oksala on pikkulasten äiti, mutta vastuullisten töidensä lisäksi vahvasti mukana yhteiskunnallisessa päätöksenteossa ja vaikuttamisessa. Lukion lehtori Jukka Vieri mahduttaa päiviinsä leipätyön lisäksi yhdistystoimintaa ja harrastajateatteria. Vanhemmuuteen hän keskittyi jättäytymällä tammikuussa vanhempainvapaalle.

Puoliväli-Oksala ja Vieri jakavat kokemuksiaan vanhemmuuden ja työuran yhdistämisestä Alajärven valtuustosalissa 23. elokuuta kello 18 alkavassa tilaisuudessa. Keskustanuorten ja -naisten järjestämän illan kahvitus alkaa kello 17.30.

Alajärveltä käynnistyy Etelä-Pohjanmaan keskustanuorten ja -naisten seutukunnallisten teemailtojen sarja. Seuraavat illat ovat syksyn mittaan Seinäjoella, Teuvalla, Vaasassa, Härmässä ja Alavudella.

Maiju Lemettinen

Lue myös nämä

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Lue uusin

Isojako digilehti

ilmaiseksi