Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen chatissa tavoittaa nyt myös hammashoitajan

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen chatissa tavoittaa nyt myös hammashoitajan
Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen chatissa tavoittaa nyt myös hammashoitajan. Kuva: Pexels.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella avautui suun terveydenhuollon chat-palvelu maanantaina 12.8. Chattiin voi ottaa yhteyttä missä tahansa suun terveyteen liittyvissä asioissa. Hammashoitaja arvioi hoidon tarpeen ja tarvittaessa ohjaa asiakkaan sopivaan palveluun. Chatin kautta voi saada myös ennaltaehkäisevää opastusta suun terveyteen liittyvissä asioissa.

Maksuton chat-palvelu on avoinna maanantaista torstaihin klo 8-15 ja perjantaisin klo 8.00-13.30. Chat-palvelussa asiointi onnistuu kätevästi OmaEP mobiilisovelluksella, jonka voi ladata älypuhelimeen sovelluskaupasta. Asioida voi myös osoitteessa www.omaep.fi.

-Jos jokin suun terveyteen liittyvä asia mietityttää, niin chattiin voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä. Asiointi alkaa keskusteluna, mutta tarvittaessa voidaan ottaa videoyhteys, kertoo johtava ylihammaslääkäri Marko Korhonen.

Mainos

Suun terveydenhuollon digitaalisia palveluita on laajennettu vuoden 2024 aikana. Chat-palvelun lisäksi käytössä on digitaalinen ajanvaraus muun muassa lohkeamille, hammaskiven poistoon, lasten määräaikaistarkastuksiin ja ensimmäistä lastaan odottavien maksuttomaan etävastaanottoon.

Suun terveydenhuollon chat-palvelu täydentää jo valmiiksi kattavaa chat-valikoimaa Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella. OmaEP digipalvelussa chatin kautta pääsee tällä hetkellä myös mm. lääkärin ja hoitajan, psykiatrisen sairaanhoitajan, fysioterapeutin ja neuvolan terveydenhoitajan vastaanotolle. Älypuhelimeen ladattavalla OmaEP-mobiilisovelluksella chat-keskustelussa asiointi on vaivatonta ja tietoturvallista. OmaEP digipalvelua kehitetään jatkuvasti ja uusia palveluita tulee saataville syksyn mittaan.

Chat-palveluita kehitetään yhteistyössä Hyvinvoiva Etelä-Pohjanmaa -hankkeen kanssa.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Ilmainen

isojako

digilehti

julkaistu