Itäkylän metsästysseura jatkaa viimevuotisilla rauhoitusalueilla 

ITÄKYLÄN Metsästysseuran 4. elokuuta pidetyn kesäkokouksen puheenjohtajana toimi Ari Kujala. Kokouksessa hyväksyttiin kaksi uutta koejäsentä. Rauhoitusalueet ovat samat kuin edellisenä vuonna; Karhusaaren tienristeyksestä puolen kilometrin säteellä, Karhusaaren kyläalue rauhoitetaan kaikelta metsästykseltä ja vältettävä ampumista Tukkisaarella lähellä Rintalan ravitalleja.  

Hirvipäivälliset järjestetään lokakuulla. Sorsan ja kyyhkyn päiväkortit 15 euroa päivä. Saaliskiintiöt tulevalle metsästyskaudelle: metso 1, teeri 4, fasaani 2, metsäjänis 2, rusakko ei rajoitusta ja kauris 20 kappaletta seuran alueelta. 

Seuran harjoitusammunnat 1. ja 8. syyskuuta kello 12, osallistuttava ainakin yhteen harjoitusammuntaan, mikäli aikomus metsästää hirviä. Hirviporukka kokoontuu majalla 1. syyskuuta kello 18. 

Mainos

HUOMIO! Merkkiammuntoja järjestetään Lappajärvi-Vimpelin Rhy:n alueella seuraavasti: Vimpeli 24. elokuuta ja 7. syyskuuta sekä Lappajärvellä 18. elokuuta ja 1. syyskuuta ammunnat alkavat kello 10. Metsästäjäntutkinnot: Vimpeli 10. syyskuuta ja Lappajärvi 12. syyskuuta. Rhy:n jäsentenvälinen luodikkokisa Lappajärven ampumaradalla 31. elokuuta kello 12. Lappajärvi-Vimpeli Rhy:n seurojen välinen ja henkilökohtainen hirvimaljakilpailu 31. elokuuta kello 10 Lappajärven ampumaradalla. Sarjat yleinen, yli 60 ja naiset/Nuoret. Naisten ja nuorten sarjan voittajalle Riistanhoitoyhdistyksen puheenjohtajan erikoispalkinto; 100 euron lahjakortti.   

Hannu Takala, Lappajärvi-Vimpeli Rhy puheenjohtaja 

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä jutut

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/06/08/erakerho-avasi-ovet-metsastyksen-ja-luonnon-maailmaan/

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Ilmainen

isojako

digilehti

julkaistu