Kunta lainaa Lappajärven Ampujille investointihankkeen mahdollistamiseksi 

Julkaistu:
Kategoria:
,

LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus kokoontui ensimmäiseen kokoukseensa syyskaudella. Kunnanhallitus totesi, että valtuuston 17. kesäkuuta 2024 tekemät päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä ja ne hyväksytään täytäntöönpantaviksi.  

Lappajärven kunnanhallitus hyväksyi talousarvion 2025 laadintaohjeen. Sen mukaan valiokuntien tulee valmistella talousarvioesityksensä 25. lokakuuta 2024 mennessä ja valmistauduttava karsintakierrokseen. Kunnanhallitus käsittelee talousarvioehdotuksen marraskuussa ja valtuusto joulukuussa.  

Mainos

Kunnanhallitus merkitsi tiedokseen peruspalvelujen valtionosuuden muutoksen vuodelle 2024, joka on 5 455 euroa, eikä tee oikaisuvaatimusta päätöksestä. 

Lappajärven Ampujat ry on hakenut Lappajärven kunnalta 7 209,96 euroa väliaikaista rahoitusta yleishyödyllisen investointihankkeen toteuttamisen mahdollistamiseksi. Hanke on nimeltään Ilma-aseradan laajennus ja nykyaikaistaminen. Hankkeelle on hyväksytty rahoitus Aisaparin sekä ELY-keskuksen toimesta 4. kesäkuuta 2024. Kunnanhallitus päätti myöntää Lappajärven Ampujat ry:lle väliaikaista rahoitusta (bullet-lainaa) 7 209,96 euroa sopimuksen mukaisin ehdoin ja siten, että maksu suoritetaan viimeistään 31. joulukuuta 2025 mennessä. 

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Ilmainen

isojako

digilehti

julkaistu