HUOM!
Torstaina 19.9. klo 9:30 alkaen siirrymme uuteen kirjautumisjärjestelmään. Muutoksen aikana kirjautuminen ei ole mahdollista. Pahoittelemme häiriötä.

Kivääripracticalin MM-kultaa Alajärvelle

Sami Hautamäki uusi practical-ammunnan MM-voittonsa. Arkistokuva.

ALAJÄRVELÄINEN Sami Hautamäki, 51, otti kultaa kivääripracticalin MM-kilpailussa, jotka järjestettiin ensimmäistä kertaa Suomessa, Limingassa. Hautamäelle practical-sarjan maailmanmestaruus oli toinen perättäinen. Kotikisoissa menestyminen oli toiveiden täyttymys.

–Olen tehnyt paljon töitä, ei tämä ilmaiseksi tullut. Se vaati paljon aikaa ja rahallista panostusta. Ratapäiviä tulee vuodessa noin 140. Niiden lisäksi tulevat vielä kaikki muut asiat, kuten muu fyysinen harjoittelu sekä patruunoiden lataaminen talvisin ja kalustohuolto.

Suomi saavutti kisoissa runsaasti menestystä. Alajärveläinen Anne Hautamäki sai MM-hopeaa Semi Auto Open, lady -joukkuekilpailussa.

Varilalle huuliharpun SM-pronssia

ALAJÄRVELÄINEN Aimo Varila oli kolmas huuliharpunsoiton SM-kilpailussa, joka pidettiin Eteläpohjalaisilla Speleillä. Spelit järjestettiin Etelä-Pohjanmaan Opistolla elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Huuliharpunsoiton voitti Reijo Haukia Tavastkengästä ja toisena oli Eero Perttunen Pelkosenniemeltä. Speleillä kisattiin myös mandoliininsoitossa, missä voiton otti Vili Mäkinen Pietarsaaresta, sekä haitarinsoitossa useissa sarjoissa.

Hautamäelle nelivetomestaruus

ALAJÄRVELÄINEN Ville Hautamäki ajoi Secto Rally Finlandin eli Jyväskylän MM-rallin yhteydessä käydyn Vetomies-kisan voittoon. Tänä vuonna aiemmin vain Pohjanmaa-rallissa kisannut Hautamäki otti voiton yli kahden minuutin marginaalilla. Kartanlukijana toimi Toni Raiski. Kisa oli rankka, startanneista 16 autosta 10 jäi matkalle.

Ankkureilla totuuden hetki

SUPERPESIKSEN jumbosijalla tasapisteissä olevat Alajärven Ankkurit ja Haminan Palloilijat selvittävät, kumpi säilyttää Superpesis-paikkansa suoraan ja kumpi pelaa Superpesis-karsinnassa sarjapaikastaan Ykköspesiksen voittajaa vastaan. Aiemmin joukkueiden oli määrä selvittää uusintaottelulla, kumpi etenee putoamiskarsintaan ja kumpi putoaa Ykköspesikseen. JymyJussien menetettyä sarjapaikkansa sääntörikkomuksen vuoksi suoraa putoamista Ykköspesikseen ei tule. Putoamiskarsinta alkaa perjantaina Haminassa ja paras viidestä -menetelmällä selviää voittaja.

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Lue uusin

Isojako digilehti

Ilmaiseksi