HUOM!
Torstaina 19.9. klo 9:30 alkaen siirrymme uuteen kirjautumisjärjestelmään. Muutoksen aikana kirjautuminen ei ole mahdollista. Pahoittelemme häiriötä.

Erkinheimo lopettaa myymälän Lappajärvellä lokakuussa

Erkinheimon rautakauppa on toiminut Lappajärvellä yli 40 vuotta. Nyt myymälän ovet sulkeutuvat lokakuussa Lappajärvellä.
Erkinheimon rautakauppa on toiminut Lappajärvellä yli 40 vuotta. Nyt myymälän ovet sulkeutuvat lokakuussa Lappajärvellä.
Julkaistu:
Kategoria:
,
Aihe:

MIKA Erkinheimo kertoi, että Lappajärven myymälä lopettaa toimintansa lokakuun viimeinen päivä kuluvana vuotena. Tavaran loppuunmyynti aloitetaan heti. Erkinheimolla on myymälät myös Kauhavalla ja Alahärmässä. Yritykset toimivat Rautanet-ketjun alla.

–Nykytilanne on se, ettei oikein mitään tapahdu – koronavuosi oli hyvä, mutta sen jälkeen alas on tultu reilusti. Lappajärvi markkina-alueena on kuihtuva, kun ostaminen ei ole ympärivuotista. Tarkoitan sillä etenkin alueelle tulevia kesäasukkaita. Lisäksi voin todeta, että viimeisten vuosien kuluessa Lappajärven kunnan hankintojen suuntautuminen muualle kuin omaan pitäjään, on kasvanut radikaalisti, kertoo Mika Erkinheimo.

Erkinheimon rautakauppa on toiminut Lappajärvellä vuodesta 1981 lähtien, myymälän avajaisia vietettiin 6. helmikuuta 1981, alkuun K-Rautana. Välillä Rautiana 90-luvun puolivälissä, Rautia-ketjun lopetettua taas K-Rautana. Rautanetti-ketjuun siirryttiin vuonna 2022 alusta.

Lappajärven myymäläkiinteistö Lappajärven Liikemaneesista on hankittu 80-luvun puolivälin jälkeen yritykselle. Lappajärvellä myymälä on työllistänyt neljästä kuuteen henkeä vuodessa.

–Liikkeen loppuminen Lappajärvellä on sääli asiakkaita kohtaan. Jotkut ovat olleet vuosikymmeniä asiakkaana. Nyt palvelut on haettava toisesta pitäjästä, mikä on tietysti ikävää asiakkaan kannalta, Erkinheimo toteaa.

Erkinheimo on toiminut rautakauppiaana 40 vuotta. Yrityksen Lappajärvelle on perustanut 1981 hänen isänsä, vuonna 1999 laajennettiin Alahärmään ja Kauhava tuli mukaan 2013.

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Lue uusin

Isojako digilehti

Ilmaiseksi