Tony Heinon uutuuselokuva “Faster: Vain yksi kierros” saa ensi-iltansa torstaina 8. elokuuta 

Tony Heino näyttelee elokuvassa Miken roolihahmoa.
Tony Heino näyttelee elokuvassa Miken roolihahmoa.
Julkaistu:
Kategoria:
Aihe:

ELOKUVA tulee nähtäväksi Suoratoisto.com palvelussa. Palvelu on ilmainen, nähtävissä kansainvälisesti ja vaatii ainoastaan rekisteröitymisen. 

Elokuvassa esiintyy muun muassa Juha Veijonen, joka on tunnettu Vares, Häjyt, sekä Toinen mies -elokuvista. Elokuvan tarinassa Veijonen palaa takaisin pohjanmaalle ja tekee ikonisen roolin “Kauhavan Vallesmannina”. Kyseinen elokuva on Veijosen tuorein roolisuoritus. Mukana elokuvassa on myös Salkkareista tunnettu näyttelijätär Tiia Weckström, sekä Kansallisteatterin legendaarinen Jouko Keskinen ja monia muita. 

 “Faster: Vain yksi kierros” kertoo tarinan Mikestä, joka oli aikanaan erittäin lupaava ja potentiaalinen nuori RR-kuski. Elämä kuitenkin ajoi toiseen suuntaan ja Mike ei koskaan saanut mahdollisuutta näyttää taitojaan isoissa kilpailuissa. Muutaman sattuman kautta, Mike saa nyt mahdollisuuden osallistua MM-sarjan karsintatapahtumaan. Kaikki ei kuitenkaan suju aivan mutkitta. 

Mainos

Tony Heino esittää itse elokuvassa Miken roolihahmoa ja ajaa kaikki elokuvan ajokohtaukset oikeasti itse. Elokuva on kuvattu uudenlaisella VR-tekniikalla, jossa pystytään luomaan ajotilanteet 360 astetta tapahtuvista kuvakulmista. Tässä elokuvassa katsoja ei ainoastaan näe millaista on ajaa ratamoottoripyörällä, vaan pääsee tuntemaan miltä ajaminen tuntuu kuskin istuimelta. Parhaimmillaan kuvauksia suoritettiin elokuvassa jopa 320 kilometrin tuntinopeuksilla. 

–Se on todella mullistavaa tekniikkaa ja tietojemme mukaan kyseessä on maailman ensimmäinen elokuva, joka on kuvattu tällä tekniikalla, kertoo Tony Heino. 

Elokuvaa on kuvattu Suomessa muun muassa Kauhavalla, Virroilla, Torniossa sekä Botniaring-moottoriradalla. 

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Ilmainen

isojako

digilehti

julkaistu