Power Truck Shown rekkaconvoy voi ruuhkauttaa maantiet

Transports Clareton.
Transports Clareton.
Julkaistu:
Kategoria:
Aihe:

KULJETUSALAN suurtapahtuma Power Truck Show on juhlavuoden humussa, 9.–10. elokuuta, kun tapahtuma järjestetään 20. kertaa. Perinteinen tapahtuman aloitus, rekkaconvoy, tuo Suomen tiet täyteen kotimaisia ja ulkomaisia näyttävästi maalattuja ja rakennettuja autoja torstaina 8. elokuuta. Rekkaconvoy saattueessa ajaa noin 40 rakennettua ja maalattua rekkaa, kuorma-autoa, veteraaniautoa ja muita autonäyttelyyn osallistuvia ajoneuvoja. Rekkaconvoyn eteneminen kerää innostunutta yleisöä täyttäen pysäköintialueet ja tienpientareet. Tämä maanteiden liikkuva taidenäyttely on nähtävissä vain kerran vuodessa Power Truck Show’n aikaan.

Kotimaisten näyttelyautojen lisäksi Härmään saapuu näyttelyautoja 14 eri maasta. Ulkomaisia vieraita saapuu muun muassa Ranskasta, Italiasta, Hollannista, Belgiasta, Norjasta, Puolasta, Ruotsista, Saksasta, Sveitsistä ja Liettua. Rekkaconvoyhin mukana saapuvat kuljettajat jaksavat ihmetellä yleisön innokkuutta ottaa Power Truck Show’hun saapuvia autoja niin innokkaasti vastaan. Rekkaconvoyssa ajavat muun muassa Ranskasta saapuva Transports Clareton ”Peaky Blinders” auto sekä Sveitsistä saapuva Markus Widmer. Widmerin auton maalaukset on tehty spray-maalilla ja tussilla ja on erikoinen näky maantiellä.  

Torstaipäivän aikana saattaa olla myös ruuhkia, kun yli 600 näyttelyautoa sekä muu kuljetusmessuille saapuva kalusto vyöryy Härmään ympäri Suomen ja Euroopan.

Lisätietoja convoysta ja aikatauluista:

Vuosaaren satamaan saapuu torstaiaamuna 8.8.2024 kello 10.00 autonäyttelyyn osallistuvia maalattuja ja rakennettuja kuorma-autoja. Vuosaaren satamaan saapuneet autot lähtevät omatoimisesti ajamaan kohti Lempäälän Pirkanhovia.

Mainos

Ruotsista saapuvat näyttelyautot saapuvat Naantalin satamaan torstaiaamuna 8.8.2024 noin kello 7.15 ja autot lähtevät ajamaan kohti Lempäälän Pirkanhovia. Ruotsin laivalla tulee autoja Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

Kahdesta suunnasta tulevat rekkasaattueet kohtaavat toisensa Lempäälän Pirkanhovissa noin kello 12.00. Pirkanhovissa pidetään pieni tauko, josta matka jatkuu noin kello 12.30 entistä isompana saattueena kohti Jalasjärveä. Rekkaconvoyn reaaliaikainen seuranta alkaa Lempäälän Pirkanhovista.

Rekkaconvoy kerätään vielä kerran kasaan Jalasjärvellä Jalastuulessa noin kello 15.00-15.30, jossa autoilijat pitävät noin puolen tunnin ruokatauon. Sen jälkeen upea rekkaconvoy valtaa maantien kohti Härmää ja Power Truck Show’ta.

Tiellä liikkujien kannattaa varautua siihen, että maanteillä on ajoittain ruuhkaa torstaista lauantaihin.

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Ilmainen

isojako

digilehti

julkaistu