Saarijärventie on kuuma  

Kalevi Mäkitalon musta sivuvaunullinen Dnepr etualalla. Moottoripyöriä oli parkkeerattu Rantamajan molemmin puolin runsaslukuisesti.
Kalevi Mäkitalon musta sivuvaunullinen Dnepr etualalla. Moottoripyöriä oli parkkeerattu Rantamajan molemmin puolin runsaslukuisesti.

JA niin oli ilmakin, muistuttaen tropiikin yötä. Rantamajalle Saarijärven kauniisiin maisemiin oli kokoontunut maanantai-iltana 22. heinäkuuta sankoin joukoin moottoripyöräkansaa. Paikalla oli uudempaa kalustoa ja myös vanhempia nostalgisia ajopelejä oli paikalle saapunut ihailtavaksi. 

Paikalle olivat tervetulleita kaikki moottoripyöräilystä kiinnostuneet. Tämän harrastuksen parissa tutustuu uusiin ihmisiin ja kokoontumisissa tapaa myös vanhoja tuttuja. Kuivin suin eikä tyhjin mahoin tarvinnut moottoripyöriä ihailla, sillä Isomäen maamiesseura hoiti mallikkaasti ulko- ja sisäkioskin tarjottavat. 

–Pientä järjestelyä ja muutamia soittoja vaati, että saatiin toteutettua tämä yhteinen kohdematka tänne Rantamajalle.  Pietarsaaren seudulla vaikuttava MP-99 ja Nostalgiaknuttarna moottoripyöräkerhot tekivät yhteisen ajon tänne Rantamajalle. Tämä on hyvä paikka kokoontua ja iso parkkitila, mihin mahtuu paljon pyöriä. Täällä tapaa muita samanhenkisiä ja vanhoja tuttuja, tänne voisi tulla toistekin, kertoo Nostalgiaknuttarnan jäsen Kalevi Mäkitalo

Kalevi Mäkitalo on kotoisin Kortesjärven Kukkolasta ja kertoo, että Järviseudun sanomat on tullut heille alusta asti Pedersöreen. Kukkolassa on heillä kesäpaikka, jonne usein moottoripyörällä matkataan. Kalevi toivottaakin kaikille pyörämiehille ja -naisille turvallisia kilometrejä ja aurinkoista kesää. 

Sirpa Kiviaho 

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti