Jussi Parvi Vedon ensi kauden pelinjohtaja

Julkaistu:
Kategoria:
,

MIESTEN Superpesiksen kärkijoukkueisiin lukeutuva Vimpelin Veto on tehnyt pelinjohtajasopimuksen Jussi Parven kanssa. 42-vuotias Parvi on toiminut Jymy-Jussien pelinjohtajana neljän kauden ajan 2020-2023. Parvi aloittaa pelinjohtotehtävät ensi kauden alussa ja sopimus on 2-vuotinen käsittäen kaudet 2025-2026.

Parvi on innostunut palaamaan pesäpallokentille vuoden tauon jälkeen.

”On mahtavaa päästä työskentelemään valtakunnan kovimpien pesäpalloilijoiden kanssa, sekä päästä kokemaan Vimpelin ainutlaatuinen pesäpalloyhteisö nyt niin sanotusti sisältäpäin. Vastustajana sen on saanut kokea niin monesti ja nähdä, mitenkä suuri on yhteisön tuen merkitys kotijoukkueen voimavarana.

Hienoa kääriä syksyllä hihat ja aloittaa työnteko kohti tulevia tavoitteita. Sitä ennen kuitenkin itsellänikin on isosti katseet meneillään olevassa kaudessa ja uskon Vimpelin Vedon nousevan syksyn aikana omalle, kovalle tasolleen ja taistelevan Suomenmestaruudesta.”,Parvi ennakoi.

Mainos

Vedon nykyinen pelinjohtaja Kari Kleemola jatkaa tehtävässään kauden loppuun saakka.

”Kun Kleemola otti pelinjohtajan tehtävät vastaan kesken kauden ,sovimme alunperin että hän hoitaa tämän kauden loppuun. Uskomme että joukkue löytää huippuvireen ennen pudotuspelien alkamista, Vedon puheenjohtaja Jari Lakaniemi arvioi.

Vimpelin Vedon tiedotus

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Ilmainen

isojako

digilehti

julkaistu