Yrityskauppoja, tapahtumia ja hyvää tahtoa – Viikon 29 digilehti välittää hyvän mielen kotisohvalle

Digilehti ilmestyy tänään kello 16!
Digilehti ilmestyy luettavaksesi jo tänään kello 16.

Viikon uutisissa on pohdittu sankaritauluille uusia sijoituspaikkoja, mutta työ on osoittautunut haasteelliseksi. Sotien perintöä halutaan kuitenkin vaalia.

Viikko on pitänyt sisällään kesäisiä tapahtumia, kuten Mansikkakarnevaalit, pesistä, laulua, kirppisrallia ja rullaluistelua. Kurkkaa sivuilta mitä on tapahtunut ja missä.

Henkilökuvissa lappajärveläissyntyinen, nykyään Pirjo Kunnari, vimpeliläislähtöiset yrittäjät Markus ja Eeva-Maija Hallapuro, Annolan Alli ja Liisa Wallenius.

Mainos

Lehtimäen Ränkiviikolla muisteltiin Herman Arolaa, jonka lapsuus oli vaikea. Isä kuoli Hermannin ollessa vain poikanen. Tästä
syystä hän lähti leivän hankintaan 12-vuotiaana Hintsan kylältä Lehtimäeltä Ylihärmään noin 100 kilometrin päähän kävellen. Lukaise lehdestä miksi juuri Hermannin ajateltiin olevan keskustelutilaisuuden arvoinen mies.

Lappajärven markkina-aukeamalta paljastuu mitä kaikkea viikonloppu pitää sisällään. Perjantaina ja lauantaina kannattaa suunnata auton nokka kohti Lappajärveä, sieltä löytyy vaikka mitä mukavaa.

Nämä ja monta muuta uutista saat luettavaksesi tänään kello 16!

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Ilmainen

isojako

digilehti

julkaistu