Vanhoja bändejä kuuntelemaan Kirppuun markkinalauantaina 

Seija ja Tuomo Övermark ovat löytäneet entisille nuorille esiintymään neljä bändiä Lappajärven markkinalauantaina. Kuva Övermarkien albumista.
Seija ja Tuomo Övermark ovat löytäneet entisille nuorille esiintymään neljä bändiä Lappajärven markkinalauantaina. Kuva Övermarkien albumista.
Julkaistu:
Kategoria:
,

LAPPAJÄRVEN markkinalauantain iltana on ilmassa nostalgiaa, kun Terrace Kirpussa pidetään entisten nuorten bändikatselmus. Mukaan saatiin neljä bändiä, yksi kustakin kunnasta eli Alajärveltä, Kortesjärveltä, Lappajärveltä ja Vimpelistä. Evijärven suunnalta ei tällä kertaa löytynyt bändiä. 

Suunnittelu käynnistyi, kun MarcSoundin Seija Övermarkia ja Tuomo Övermarkia pyydettiin ideoimaan Lappajärvelle musiikkitapahtuma. He pyysivät Kirpun Kristian Hyypän ja Pauli Lähdemäen mukaan ja Lappajärven kunta lupautui olemaan mukana illan järjestelyissä. 

–Porukka oli innoissaan, kun lähdimme kyselemään suunnilleen vuosina 1980–2000 soittaneita bändejä mukaan. Kasataan bändi tätä iltaa varten, jos vaan saadaan kiinni soittajia. Jotkut bändit olivat silloin tällöin soittaneet vanhalla bändillä, ja osa pisti bändin kasaan tätä iltaa varten, kertoo Tuomo Övermark. 

Mainos

Tilat saatiin Kirpusta viidestä eteenpäin eli aika on sopivasti suoraan markkinapäivän jatkoksi, kertoo Seija Övermark. 

Mukana ovat Anus Mundi Alajärveltä, Green Beast on Kortesjärveltä, Poplarit Vimpelistä ja Replica Lappajärveltä.  

SUUNNITTEILLA on ilta, jonne kaikki järviseutulaiset ovat tervetulleita kuuntelemaan, millaista musiikkia bändit soittelevat ja soittivat tuolloin. Toivotaan, että saadaan porukka liikkeelle. Siellä on samalla mahdollisuus tavata kavereita, joita ei ehkä muuten näkisi. Tai ei tulisi muuten lähdettyä ravintolaan, pohdiskelee Seija Övermark. 

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti

Ilmainen

isojako

digilehti

julkaistu