Kohta on kirppisrallin aika

Kirppisralli tarjoaa 26 myyntipaikkaa ympäri Vimpeliä.
Kirppisralliin ilmoittautui kaikkiaan 26 myyjää.

VIMPELISSÄ lauantaina 13. heinäkuuta kello 10–15 järjestettävä Kirppisralli on kerännyt monipuolisen kattauksen myyjiä ympäri Vimpelin.

Kirppispaikat:

1. Korpitie 137, Riihiaho Maila: Naisten ja lasten vaatteita, lasi- ja posliinitavaraa, leluja, kirjoja, tauluja

2. Hirsiniementie 106, Niemi Päivi: Myynnissä monivuotisten kukkien taimia, lasten ja naisten vaatteita, lasten kenkiä sekä Emmaljungan lasten rattaat.

3. Kuivasentie 2, Mansikka-aho Anne-Mari: Myyntiin: autotallin tyhjennys elikkä äijätavaraa, aikuisten ja lasten vaatteita ja kenkiä, leluja ja Arabien puhalluskuvio kahvikuppeja yms.

4. Riihitie 2, Aittoniemi Arja.

5. Aapiskuja 6, Toppinen Virpi: Vaatteita, kenkiä, tekstiilejä, kodin tavaraa.

6. Isokankaantie 114, Jokiaho Sari: Myynnissä pienimuotoisesti pääasiassa sekalaista tavaraa, esim. astioita, pojan vaatteita, leluja, kirjoja, antiikkihuonekaluja, pois annettavaa tavaraa.

7. Kiviharjuntie 6, Herrala Janika: Myynnissä on mm. naisten ja miesten vaatteita, verhoja sekä sekalaista tavaraa.

8. Anttilantie 3, Kiviaho Tanja: Myynnissä lasten-, naisten- ja miestenvaatteita, kenkiä, leluja ja sisustustavaraa. Tarjolla myös kahvia ja pullaa.

9. Anttilantie 7, Peltokangas Sonja: Myynnissä naisten, miesten ja lasten vaatteita ja kenkiä. Sekalaista sisustustavaraa. Lasten leluja ym. Myynnissä myös kahvia, mehua ja gluteenittomia leivonnaisia.

10. Isokankaantie 286B, Etula Päivi: Tavaraa laidasta laitaan, edulliset hinnat. Tule tekemään löytöjä!

11. Mailapolku 7, Kivinen Anu: Myynnissä mm. Sisustustavaraa, 2 kpl lasten polkupyöriä, lasten, naisten ja miesten vaatteita, kenkiä, leluja ja vanha Singer ompelukone.

12. Opintie 33, Nuolikoski Minna: Myynnissä mm. vaatteita, mattoja, valaisimia, huonekaluja, ynnä muuta.

Mainos

13. Saarikentän edusta, peräkonttikirppis: LP-levyjä, jatkojohtoja, työkaluja, grilli, työkalupakki, nauloja ja ruuveja ynnä muuta.

14. Nisunjyvän kirppis: Myynnissä vaatteita, astioita, kodin käyttötavaraa.

15. Jukantie 6, Sova Tarja

16. Pöntisentie 22, Kauppi Mervi: Miesten, naisten ja lasten vaatteita. Kenkiä, Harrastusvälineitä, sisustustavaraa, järjestelmäkamera.

17. Pietarinpolku 2, Sänkiaho Raija: Myynnissä erilaista kodin käyttötavaraa ja koriste-esineitä. Lisäksi nuorten vaatteita ja kenkiä.

18. Pöntisentie 1 B 4, Nieminen Anna ja Kaius: Leluja.

19. Patruunantie 11C, Kivipuro Katja: Tavaraa on laajasti kaikenlaista. Auki kello 10-14.

20. Ylipekantie 77, Ylipekka Jaana: Myynnissä astioita, lasten leluja, vanhoja lasipulloja, harrastusvälineitä, vähäsen vaatteitakin, pieni määrä rakennustavaraa, kirjoja, kepparit.

21. Kangastie 6, Luoma-aho Lydia: Kaikenlaista kodin irtaimistoa, astioita, koriste-esineitä, tauluja, vaatteita, kenkiä, huonekaluja. Kirppiksen lisäksi myös taidemyyntinäyttely. Maksutapana käy myös mobilepay.

22. Taavetintie 6, Viitala Terttu: Sekalaista tavaraa.

23. Koskelantie 44, Jaakkola Minna: Sekalaista tavaraa, pääosin vaatetta.

24. Rantavainiontie 4, Joensuu Kirsi: Astioita, nuorten tyttöjen ja naisten vaatteita ja kenkiä, sisustustavaraa, mattoja sekä leluja.

25. Peräkuja 1, Lammi Leila: Myynnissä Pentikin astioita, paljon erilaisia puutarhajuttuja, käsitöitä, koruja, vaatteita ynnä muuta.

26. Karhuahontie 8, Heinonen Pia ja Haapala Marjo

      Jaa Somessa

      Facebook
      X (Twitter)
      LinkedIn
      WhatsApp
      Telegram
      Sähköposti

      Jätä kommentti

      Ilmainen

      isojako

      digilehti

      julkaistu