17 kesäkuun, 2024

Järviseudun Disc Golf Clubin Mikko Timonen ja Konsta Aho toivottavat uudet jäsenet tervetulleeksi. –Meillä on hyvä porukka ja jäsenmaksun suuruuteen nähden hyviä etuja kiekkokauppoihin ja Vimpelin Vuoropariin.
Frisbeegolf

Lappajärvellä kilpailtiin ja tutustuttiin frisbeegolfiin  

FRISBEEGOLFIN suosio kasvaa. Suomen frisbeegolfliiton (SFL) mukaan seuroja on Suomessa 207 ja rekisteröityneitä harrastajia yli 11 000. Asukaslukuun suhteutettuna Suomessa on eniten ratoja ja kierroksia pelataan toiseksi eniten maailmassa. SFL:n mukaan yhteensä 263 000 suomalaista aiku…

Lappajärven kunnan viestinnän kesätyöntekijä Iida-Maria Peltokangas nauttii hiljaisuudesta ja rauhallisuudesta Tampereen hektisten opiskeluvuosien jälkeen.
kesä

Lappajärven kunnan viestinnässä iloista ja hersyvää energiaa

–TÄSSÄ työssä parasta on ihmisten kohtaaminen, läsnäolo ja välitön vuorovaikutus, kertoo Lappajärven kunnan viestinnän kesätyöntekijä Iida-Maria Peltokangas.

–Alkukesän olen Annie Laitilan työparina ja hänen jäädessään lomalle, jatkan viestinnän parissa elokuun loppuun s…

17 kesäkuun, 2024

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA