Vedon B-poikajoukkue on aloittanut vahvasti

Vedon B-poikien KaMa-ottelu päättyi kotijoukkueelle. Hutunkeitossa kapteeni Arttu Isoranta.
Vedon B-poikien KaMa-ottelu päättyi kotijoukkueelle. Hutunkeitossa kapteeni Arttu Isoranta.
Julkaistu:
Kategoria:

VIMPELIN VEDON B-poikien ykköspesisjoukkue voitti torstaina sateen pehmentämällä kentällä Kankaanpään Mailan 2–0. Jaksot menivät 6–2 ja 5–4, kolmostilanteet Vedolle selvästi 18–9.  Kotijoukkueesta pelaajat löivät tasaisesti juoksuja. Mailanvarressa onnistuivat erityisesti jokerilyöjät, Vedolta lyöjätilastoa johtava Eino Leppäniemi, kolme juoksua, ja Arttu Isoranta sekä Akseli Huusko kaksi juoksua. Harhaheitolla Veto sai kaksi juoksua.

Toinen jakso näytti ratkenneelta 5–0-tilanteessa. Peräkkäisiä onnistumisiakin tuli.  Vedon lyönnit suuntautuivat usein väliin ja niistä saatiin juoksuja, mutta vieraat kirivät ensin seuraavalla sisävuorolla jo 5–3:een, lyöjinä muun muassa Vihtori Raivio ja Eemil Heikkilä ja vielä yhden juoksun päähän ulkokentän haparoidessa. KaMa loi paremmin tilanteita kuin ensimmäisellä jaksolla.

Veto piti kaksi KaMa:n viimeistä sisävuoroa juoksuitta ja helpottava palo tuli lukkari Topias Yli-Sikkilän korkeasta tolpasta ja ottelu päättyi siihen. Yli-Sikkilän tolpat purivat varsin hyvin KaMa:n kentällemenolyönteihin ja lyhyet lyönnit olivat lähilaittomia.  Vedon etenijäjokeri Ohto Herrala meni hyvin kentälle.

Ennen peliä pelinjohtaja Jukka-Pekka Tuomela totesi, että kauden kaikki pelit on voitettu.

 –Merkittävä voitto oli tapahtumarikkaassa pelissä Ankkureita vastaan. Seitsemän vuoroparia oltiin alakynnessä, mutta voitto tuli. Ankkureissa pelaa moni myös poikien superpesistä.

–Vedon poikien ykköspesisjoukkueesta noin puolet pelaa Veteli Pesiksessä poikien superpesistä, kertoi Markku Lassila.

Poikien joukkueessa pelaajia on ollut LaVe:sta, Ankkureista, APV:stä ja VePe:stä. Pelaajat ovat pääasiassa 17–18-vuotiaita.

–Henki on hyvä joukkueessa. Joukkue on tasainen ja ulko- ja sisäpeli on hyvää, Tuomela kertoo.

Tavoitteena ovat jatkopelit. Sarjassa on kolme lohkoa ja jokaisesta pääsevät parhaat jatkoon sekä paras kakkonen

Vedon jokeri Eino Leppäniemi on lyönyt 2 + 27 juoksua ja on koko poikien ykköspesissarjan lyöjätilaston kärjessä. Vedon paras etenijä on Ohto Herrala.

Veto johtaa B-lohkoa, viiden ottelun jälkeen juoksuja on tehty 90 ja päästetty 34, pisteitä on 14. Toisena olevalla KossUlla on samalla ottelumäärällä juoksusuhde 93–64  ja yhdeksän pistettä, Ankkureilla neljä ottelua ja yhdeksän pistettä, juoksut 75–20. Sarjakärjessä muissa lohkoissa ovat eniten juoksuja lyönyt KPL  ja JoMa.

Vedon seuraava peli on Pöytyällä 11. kesäkuuta. Tärkeä peli KossUa vastaan on 20. kesäkuuta Vetelissä. Koskenkorvan kohtaaminen on vieraissa 4. elokuuta, se ja Alajärven kohtaaminen 15. elokuuta ratkaisevat lohkon voittajan ja kakkosen käytännössä.

Lasse Pippola

Lue myös nämä jutut

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti