Isänpäivä- ja joulupöydissä korostuvat paikallisuus ja itse tehty
SUNNUNTAINA Järviseudun ruokapaikoissa esille katetaan isänpäivälounas. Joulupöytien sesonki on myös käynnistymässä. Pöydissä on tarjolla lähiruokaa, suomalaista ja alusta asti itse tehtyä. Kivitipun jouluruokailut käynnistyvät jo ennen isänpäivää KIVITIPUN isänpäivän buffetia suunniteltaessa pyrittiin rehtiin ja rehelliseen isänpäivälounaaseen, joka on hinta-laatusuhteeltaan hyvä ja saa väen liikkeelle, kuvailee toimitusjohtaja Jaakko Kultalahti. Tarjolla on ylikypsää possua pekonikastikkeessa sekä lohta … Jatka artikkelin Isänpäivä- ja joulupöydissä korostuvat paikallisuus ja itse tehty lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen