Helmimarttojen perinneruokaillassa nautittiin naurisherkkuja
KUULOSTAVATKO piimävelli, perunapuuro ja naurispiiraat tutuilta ruokalajeilta? Näitä ja montaa muuta lajia päästiin maistamaan Lappajärvellä Aila Nokuan luona Helmimarttojen perinneruokaillassa. Monen perinneruoan aineksena oli käytetty nauriita, jotka Nokua oli kasvattanut itse. Hän kertoi kylväneensä Golden Ball-nimistä lajiketta ja suoritti kylvön vasta heinäkuun alussa. Myöhäinen kylvö torjuu kasvin tuholaisvaaraa. −Jos nauriin kylvää aikaisin, siitä saattaa tulla … Jatka artikkelin Helmimarttojen perinneruokaillassa nautittiin naurisherkkuja lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen