Teetkö vappuna munkkeja tai avaatko grillikauden? Varo rasvapaloja
Jos rasvapalo leimahtaa, sitä ei saa sammuttaa vedellä. Kodin tulipalo syttyy useimmiten keittiössä ruoanlaiton yhteydessä. Pelastusalan ammattilaiset kutsuvat liedelle unohtuneesta ruoasta aiheutuneita paloja ”nakit ja muusi” -paloiksi. –Useimmiten keittiöpaloista aiheutuu savuvahinkoja, mutta pahimmillaan palo voi levitä ja koti tuhoutua asuinkelvottomaksi, kertoo omaisuusvakuutusten tuotepäällikkö Jussi Lindström. Kiire, huolimattomuus, monien asioiden tekeminen yhtä aikaa lisäävät riskejä unohtaa … Jatka artikkelin Teetkö vappuna munkkeja tai avaatko grillikauden? Varo rasvapaloja lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen