Päivi Hautamäki KJV:n vuoden suunnistaja

Ville Hautamäki ja Toni Raiski ottivat rallin SM2-sarjan osakilpailuvoiton Kuopiosta. Kuva: Jari Kohonen.
Kuvassa palkituista vasemmalta Siiri, Päivi, Leena ja Saara Hautamäki. Kuva: Anneli Ylikoski.
Julkaistu:
Aihe:

KJV:N suunnistusjaoston palkitsemistilaisuus pidettiin 29.1.2023 Kitkalla. Puheenjohtaja Pia Suomela kertoi aluksi viime kauden tapahtumista. KJV järjesti kahdet kilpailut kesän aikana: Ateno-Sprintin ja AM pitkänmatkan. Kesän aikana suunnistajat saivat kisoista yhteensä 29 AM-mitalia. SM-pyöräsuunnistuskisoissa tuli hienosti mitaleja seuramme suunnistajille. Tänä vuonna erityisesti Hautamäen perheen naiset onnistuivat.

Vuoden 2022 Vuoden suunnistajana palkittiin Päivi Hautamäki, joka voitti pyöräsuunnistuksen keskimatkalla D35 SM-hopeaa ja SM-pronssia pysu:n pariviestissä parinaan Noora Mielonen. Vuoden 2022 Vainionpään kiertopalkinnon sai Leena Hautamäki SM menestyksestään pyöräsuunnistuksessa. Hän oli keskimatkalla ja erikoispitkällä D65-sarjan 4. ja pariviestissä voitti SM-pronssia yhdessä Eeva-Liisa Ylipelkolan kanssa.

Pääseura palkitsi myös Noora Mielosen ja Eeva-Liisa Ylipelkolan SM-pariviestin pyöräsuunnistuspronssista.

Mainos

AM-kisa menestyksestä pääseura palkitsi keskimatkan hopeasta H16-sarjassa Asser Koiviston, pyöräsuunnistushopeasta D21-sarjassa Siiri Hautamäen ja pyöräsuunnistuspronssista samoin D21-sarjassa Saara Hautamäen.