Reko-toiminnan suosio kasvussa

Jyrki Uusitalon hunajakioski on tuttu näky Reko-ryhmissä. Kuva: Päivi Kultalahti
Jyrki Uusitalon hunajakioski on tuttu näky Reko-ryhmissä. Kuva: Päivi Kultalahti
Jyrki Uusitalon hunajakioski on tuttu näky Reko-ryhmissä. Kuva: Päivi Kultalahti
Jyrki Uusitalon hunajakioski on tuttu näky Reko-ryhmissä. Kuva: Päivi Kultalahti
Rekon ideana on taata lyhyt ketju tuottajalta kuluttajalle eli myydä tuoretta ja turvallista tavaraa ja tavoitteena paikallisen tuottajan puolustaminen. Kortesjärveläiset maitotilalliset Hanne ja Arto Tyynismaa ovat olleet mukana alusta asti myymässä erityisesti kotijuustojaan. "Työtähän Reko teettää, mutta toisaalta siinä tapaa muita tuottajia ja vaihdetaan kuulumisia. Vertaistuki on tarpeen — ja kaikilla tuottajilla on samat haasteet tänä päivänä", sanoo Hanne Tyynismaa.

Rekon ideana on taata lyhyt ketju tuottajalta kuluttajalle eli myydä tuoretta ja turvallista tavaraa ja tavoitteena paikallisen tuottajan puolustaminen. Kortesjärveläiset maitotilalliset Hanne ja Arto Tyynismaa ovat olleet mukana alusta asti myymässä erityisesti kotijuustojaan. “Työtähän Reko teettää, mutta toisaalta siinä tapaa muita tuottajia ja vaihdetaan kuulumisia. Vertaistuki on tarpeen — ja kaikilla tuottajilla on samat haasteet tänä päivänä”, sanoo Hanne Tyynismaa.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.