Kortesjärven Järvi-Veikoille pronssia pyöräsuunnistuksen SM-viesteissä

Muun muassa Päivi Hautamäki ja Noora Mielonen voittivat pronssia. Kuva: Johanna Perkkalainen

LAUANTAINA Valkealammen nopeakulkuisessa kangasmaatossa ratkottiin keskimatkan suomenmestaruudet 15–80-vuotiaiden sarjoissa ja sunnuntaina pariviestin mestaruudet 14 eri sarjassa.

Nopeatempoisessa ja tarkkaa kartanlukua vaativassa kisassa erot jäivät pieniksi. Keskimatkalla naisten pääsarjassa KooVeen Marika Hara voitti Kokkolan Suunnistajien Ruska Saarelan vain kolmella sekunnilla. Miesten pääsarjassa Asikkalan Raikkaan Samuel Pökälä voitti toiseksi tulleen OK Botnian Andre Hagan reilulla minuutilla. Eteläpohjalaisittain pääsarjojen parhaasta tuloksesta vastasi Jalasjärven Jalaksen Jussi Laurila sijoittumalla miesten kisan neljänneksi.

Mainos

Pariviestissä Tampereen Pyrintö voitti miesten mestaruuden ennen Vaasan Suunnistajia. Myös naisissa Vaasan Suunnistajat menestyivät hyvin ja ottivat hopeamitalin KooVeen naisten viedessä ylivoimaisesti mestaruuden. Pariviestin D80-sarjassa Kortesjärven Järvi-Veikkojen Päivi Hautamäki ja Noora Mielonen sijoittuivat hienosti pronssille. D120-sarjassa puolestaan KJV:stä pronssille ylsivät Leena Hautamäki ja Eeva-Liisa Ylipelkola.