• Antti Hanhikoskella on selvät suunnitelmat marjatilan tulevaisuudelle. Vanhaa tupaa remontoidaan tilan tarkoituksiin tulevia satokausia varten. Myyntiapuna tilalla on ollut poimijoiden lisäksi myös nuori työntekijä Emilia Kujala.
  • Hanhikosken marjapellolla on työllistynyt joukko poimijoita jo useampana vuotena. Muiden työllistäminen yrittäjänä on aina ollut Hanhikoskelle merkityksellistä.
  • Kotimaista, lähellä tuotettua mansikkaa voi nauttia ilolla. Hanhikosken tilalla mansikat ovat Polka-lajiketta. ”Se on hyvin perinteinen ja makea lajike, ja sopii suomalaiseen makuun hyvin”, kertoo Hanhikoski.

Punainen tupa ja mansikkamaa — Antti Hanhikosken pihapiirissä käy kuhina

Antti Hanhikoski on viljellyt mansikkaa Evijärven Jokikylässä neljän vuoden ajan. Hän kertoo, että nuorten työllistäminen on ollut hänelle tärkeää, ja tänä kesänä töissä on ollut myös ukrainalaisia. Pihapiirin vanhasta hirsirakennuksesta hän on kaavailemassa kesäkahvilaa.

Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen.

Jaa juttu: