• Kesäkulkureiden koko perheelle suunnattu Kalapiirin tieto -tanssiesitys ja työpaja nähdään Onnintuvalla.

Tanssiesitys ja työpaja Kalapiirin tieto Onnintuvalla

KESÄKULKUREIDEN koko perheelle suunnattu tanssiesitys ja työpaja Kalapiirin tieto nähdään Taide- ja kulttuurikeskus Onnintuvalla torstaina 7.7. kello 12.30 alkaen.

Kesäkulkureiden matkassa voi sukeltaa virtaaviin vesiin, kalojen kutureiteille ja tutustua uhanalaisten vaelluskalojen elinympäristöön tanssin keinoin. Tanssitaiteilijat Amanda Vuori ja Rianna Rintamäki tarjoavat koko perheen tanssiesityksen ja kaikille sopivan työpajan. Työpajoissa tehdään helppoja liikeharjoitteita vaelluskalojen liikkeistä ja reiteistä inspiroituen. 

Kesäkulkurit on Läntisen tanssin aluekeskuksen vuosittainen tanssillinen kesätempaus, joka jalkautuu tänä vuonna myös Pohjanmaan maakuntiin. Kesäkulkureiden matkantekoa ja esityksiä voi seurata Facebookissa.

Sään mukaan Onnituvalla ollaan ulkona tai sisätiloissa.

Tapahtuma on osa Taide- ja kulttuurikeskus Onnintupa II -hankkeen toimintaa. Hanke on saanut Leader-rahoitusta Aisapari ry:ltä.

Tuija Ahola

Jaa juttu: