• Lenita ja Ville Kottari ovat aloittaneet Evijärven Haapikylässä kotijäätelön tekemisen omasta tilamaidosta.Tilatöissä puuhailevat mukana myös lapset Johannes (vas.) ja Signe. Kotijäätelön tekemisen etuna on, että jäätelöä voi herkutella vaikka pellolla lehmien kanssa. Kuva: Noora Tupeli

Evijärvellä herkkusuita hemmotellaan Kottarin tilameijerin kotijäätelöllä

MIKÄPÄ muukaan voi tehdä kesästä täydellisen kuin erityisen hyvä, maukas ja ennen kaikkea suurella sydämellä tuotettu kotijäätelö. Sellaista onkin voinut nautiskella Evijärvellä, kun haapikyläläiset maitotilalliset Lenita ja Ville Kottari aloittivat tänä kesänä Muun kotijäätelön tuottamisen ja myynnin. 

Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen.

Jaa juttu: