• Anne Kettula opasti harjoitussydäniskurin ja Anne-nuken avulla muun muassa oikeaa painelutekniikkaa. Myöhemmin harjoitusvälineet siirrettiin kuinkin lattialle, jossa oli helpompi ottaa hyvä elvytysasento.
  • Käytössä ei ollut oikeita iskureita, vaan harjoitusiskurit sekä Anne-elvytysnuket.
  • Anita Ora harjoittelemassa elvytystä Anne Kettulan ja Leena Uusitalon seuratessa.
  • Kolmen sydänyhdistyksen väkeä kuuntelemassa Kettulan ohjeita.

Paikalliset sydänyhdistykset opettelevat opastamaan kansalaisia pelastamaan ihmishenkiä sydäniskurilla

Härmän , Lapuan ja Järviseudun sydänyhdistyksiin hankittiin harjoitussydäniskurit ja Anne-elvytysnuket. Nyt näissä kolmessa yhdistyksessä on käynnistetty paikallinen sydäniskuritoiminnan opastajamalli. Harjoitusvälineiden avulla sydänyhdistysten väki opiskelee parhaillaan iskurin käyttöä ja elvytystaitoja, ja sen jälkeen he jalkautuvat erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin opastamaan muita kansalaisia ihmishengen pelastamisessa.

Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen.

Jaa juttu: