• Riukuaidan tekoa perinnepäivässä vuonna 2016.

Jo perinteeksi muodostunutta perinnepäivää vietetään museoniityllä keskiviikkona

Alajärven 4H-yhdistys, LuontoOn -hanke, Lehtimäki-seura ry., JAMI Kurejoen luonto- ja ympäristöalan opiskelijat järjestävät perinteiseksi muodostuneen perinnepäivä Lehtimäen Pappilanmäen museoniityllä kirkonkylällä keskiviikkona 18.5.2022 kello 11-14.

Perinnepäivän ohjelmassa on kasvien tunnistusta, vieraslajineuvontaa, perinteistä niityn hoitoa sekä LuontoOn-hankkeen järjestämää luonnon tutkimusta. Esittelyssä LuontoOn-reput, joita mahdollista kokeilla tapahtuman aikana. Perinnetöitä tekevät JAMI Kurejoen luonto- ja ympäristöalan opiskelijat sekä Alajärven 4H-yhdistys. Tarjolla nokipannukahvit ja villiyrttijuomaa. Kotiseutumuseo on avoinna tapahtuman ajan. 

Jaa juttu: