• Aila Aho (Vimpeli-Seuran siht.), Maria ja Tiina Koivukoski ja Veli-Matti Isojoki Valokuva: Riitta Koivukoski

Apurahoja Vimpeliin

SEIJA ja Tapio Luoman Säätiö jakaa apurahoja kolmen vuoden välein Järviseudun ja Perhonjokilaakson alueella. Apurahat ovat tarkoitettu yrittäjyyden kehittämiseen uusin keinoin, opiskelun rahoittamisen – tavoitteena osaamistason nostaminen, kulttuuritoimintaan, pohjalaisen kulttuurin edistämiseen ja syventämiseen

Säätiö sai helmikuun haussa 22 hakemusta, joista yhdelletoista myönnettiin apuraha.

7.5.2022 Kaustisen Kansantaiteen keskuksessa pidetyn tilaisuuden alussa Säätiön pj. Tapio Luoma selosti Säätiön toimintaa ja apurahojen jakoperusteita.

Vimpelissä apurahaa opintoihinsa saivat sisarukset Tiina ja Maria Koivukoski.  Tiina opiskelee Helsingin Yliopistossa eläinlääketiedettä ja Maria Turun Yliopistossa lääketiedettä.  Vimpeli-Seura r.y. sai apurahan vanhojen valokuvien digitointiin ja Veli-Matti Isojoki Sääksjärven paikallishistoriasta kertovan kirjan julkaisuun

Jaa juttu: