• Kortesjärven Seolla järjestettiin perjantaina parin vuoden tauon jälkeen suositut konepäivät, ja samalla huoltoasema juhli vähän myöhässä viisivuotisiaan. Näytillä oli esimerkiksi maa- ja metsätalouskoneita ja tuote-esittelyjä, ja lisäksi päivään kuului muuta messu- ja markkinatyyppistä ohjelmaa. Aurinko paistoi ja väkeä oli paikalla kuin Finsumäen markkinoilla konsanaan.
  • 74-vuotias Seppo Kytömäki kiertää erilaisissa tapahtumissa myymässä puutöitä. ”On mukava myydä omaa tuotettaan”, hän sanoi. ”Ensi kuussa tulee täyteen 54 vuotta siitä, kun perustin yrityksen nimeltä Tuhkanperkiön kaluste. Nykyään tämä on vain harrastus, mutten ole malttanut myydä sitä poiskaan.”
  • Lappajärveläisen JaRa Sammutin oy:n Jarkko Rannisto tarkasti ihmisten sammuttimia. ”Jos sammutin on ajoneuvossa tai ulkona, eli alttiina tärinälle tai alttiina säiden vaihtelulle, se pitäisi tarkastaa vuoden välein. Kuivissa, tasalämpöisissä sisätiloissa kahden vuoden välein.”
  • Kaija Nyyssölä, Emma Erkinheimo ja Eeva Erkinheimo osallistuivat arvontaan Järviseudun Sanomien esittelypöydällä.
  • Seo-ketjun kenttäpäällikkö Juha Tikka kertoi viihtyneensä tapahtumassa oikein hyvin. ”Olen yhtiön puolesta ylpeä, että Kortesjärvellä on tällaista toimintaa. Yhteistyö kauppiaan kanssa on sujunut hyvin nämä viisi vuotta”, hän onnitteli viisivuotiasta Seoa. ”Polttoaineen tarjoajat ovat näillä pienemmillä kylillä vähissä. Pyrimme omien kauppiaidemme kanssa pitämään niitä yllä, ja täällä se on onnistunut mainiosti.”

Kortesjärven Seolla vietettiin perjantaina konepäiviä ja viisivuotissynttäreitä

Kuvia tapahtumasta.

Jaa juttu: