• Vuosikokousvirkailijat valmiina. Kuvat: Jussi Försti
  • Muuttolinnut-kuoro.
  • Muuttolintujen säestäjät.
  • Kiinnostavia kuulumisia, lukuvuorossa Irja ja Anna-Liisa.

Pietarsaaren Järviseutulaiset odottavat Järviseudun tapahtumakesää

Pietarsaaren Järviseutulaiset ry järjestäytyi vuosikokouksessaan.

Vuosiksi 2022–2023 johtokuntaan valittiin Raili Kytölä, puheenj. Lauri Mattila, varapj. Kaija Karvonen, sihteeri, Raija Koskela, rahastonhoitaja, varalla Lea Wideman, Markku Lantela, Heimo Sikkilä, Veikko Halla-aho, Pirjo Kuusela, Jorma Kultalahti ja Heino Pitkäkangas.

Toiminnantarkastajina jatkavat Pentti Silvennoinen ja Pirjo Jakobsson, varalla Orvo Ylilammi. Kirjanpitoasiat hoitaa Datacom-tilitoimisto.   

Tiimit/toimikunnat vastaavat toiminnan järjestämsiestä. Emäntätiimiin kuuluvat Marja-Liisa Sikkilä, Raili Kytölä, Virpi Valkama, Kaisa Koski, Helga Kuurre, Pirkko Peltoniemi, Irja Rantala ja Anneli Mattila, isäntätiimiin Heimo Sikkilä, Markku Lantela, Dan Rönberg, Antti Kujala ja Veikko Halla-aho.  Ohjelmatiimiin valittiin Heino Pitkäkangas, Esko Försti ja Raili Kytölä, matkailutiimiin Lauri Mattila, Heimo Sikkilä, Raili Kytölä ja Raija Koskela. Torstaitapaamisista vastaavat Heimo Sikkilä, Raili Kytölä ja Kaija Karvonen,           musiikkitoiminnasta Heino & Talonpojat -orkesteri, jossa on rummut, kitara, haitari, mandoliini sekä viulu, ja Muuttolinnut-kuoro &  Esko Försti, jossa kuullaan myös kanteletta, haitaria, viulua ja mandoliinia.

Korona-ajan kokoontumisrajoitukset ovat tietysti vähentäneet talon vuokrausta ja tuloja, mutta innolla ja ilolla väki ehdotteli kesäisiä tapahtuma- ja retkikohteita.  Mikä parasta, ne kaikki tuntuivatkin löytyvän Järviseudulta!

Aira Försti

Jaa juttu: