Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialuejohtajaksi neljä hakijaa

ETELÄ-POHJANMAAN hyvinvointialuejohtajan haku oli julkisesti avoinna 29.3.–12.4.

Määräaikaan mennessä hakemuksensa jätti neljä hakijaa: Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtaja, terveystieteiden maisteri Tero Järvinen Alavudelta, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtaja, diplomi-insinööri Tarmo Martikainen Tampereelta, erikoislääkäri, lääketieteen lisensiaatti Juha Alanko Tampereelta sekä Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveysjohtaja, hallintotieteiden maisteri Eija Rintala Tuusulasta.

Valintaa valmisteleva työryhmä kokoontui 14.4. ja päätti kutsua kaikki hyvinvointialuejohtajan paikkaa hakeneet haastatteluun. Haastattelut toteutetaan 25.4.2022.

Lopullisen päätöksen tekee aluevaltuusto kokouksessaan 16.5.

–Hienoa, että Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue kiinnosti, ja saimme neljä pätevää ja kokenutta hakijaa, aluevaltuuston puheenjohtaja, valintaa valmistelevan työryhmän puheenjohtaja Paula Risikko toteaa.

Jaa juttu: