Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialuejohtajaksi neljä hakijaa

ETELÄ-POHJANMAAN hyvinvointialuejohtajan haku oli julkisesti avoinna 29.3.–12.4.

Määräaikaan mennessä hakemuksensa jätti neljä hakijaa: Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtaja, terveystieteiden maisteri Tero Järvinen Alavudelta, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtaja, diplomi-insinööri Tarmo Martikainen Tampereelta, erikoislääkäri, lääketieteen lisensiaatti Juha Alanko Tampereelta sekä Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveysjohtaja, hallintotieteiden maisteri Eija Rintala Tuusulasta.

Valintaa valmisteleva työryhmä kokoontui 14.4. ja päätti kutsua kaikki hyvinvointialuejohtajan paikkaa hakeneet haastatteluun. Haastattelut toteutetaan 25.4.2022.

Mainos

Lopullisen päätöksen tekee aluevaltuusto kokouksessaan 16.5.

–Hienoa, että Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue kiinnosti, ja saimme neljä pätevää ja kokenutta hakijaa, aluevaltuuston puheenjohtaja, valintaa valmistelevan työryhmän puheenjohtaja Paula Risikko toteaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.