Meriongelmat

MERIVESI se on hieno, mutta miksi ihmiset roskaavat. Se ei ole oikein eläimet kärsivät ja jopa kuolevat jäävät jumiin. Siihen pitää laittaa stoppi!

Ihmiset heittävät roskia se ei ole oikein luontoa kohtaan ja eläimiä.  Miksi ihmiset roskaavat? En tiedä tosi huono tapa.  En tiedä onko se edes tapa, mutta huono tapa se pitää lopettaa. Mutta miksi se pitää lopettaa? Siksi koska eläimet kärsivät ja jäävät jumiin se ei ole oikein. Se pitää loppua oikeasti. Minusta se ei näytä hienolta, että muovia heitetään luontoon.

Jos näet roskia niin laita se roskiin tai taskuun.  Jos pulloja on meressä niin kalan päät menevät niihin pulloihin. Niin laita roskiin, jos lähellä semmoinen on! En ole ikinä heittänyt roskia luontoon, koska ajattelen eläimiä ja muitakin ja en edes halua roskata. Loppu

Jaa juttu: