Eläinhoitola HepoKatti vastaa myös Lappajärven löytöeläinten talteenotosta

Minna ja Jussi Latvala vastaavat löytöeläinhoitola HepoKatin toiminnasta.

Julkaistu:

Kategoria:

,

HepoKattia pyörittävät Minna ja Jussi Latvala Kurejoen Hörintiellä Alajärvellä. Toiminta Alajärvellä alkoi keväällä 2017. 

–Löytöeläimistä suurin osa on kissoja, koirat löytävät omistajansa kyllä pika pikaa. Kissojen kohdalla voidaan joskus puhua populaatiokissoista, kun kissat ovat lisääntyneet hallitsemattomasti. Tässä tapauksessa asia lähtee pärköämään ilmoituksella eläinlääkärille, jonka jälkeen kunnalta tulee pyyntö meille, kertoo Jussi Latvala. 

–Tämä on sellaista toimintaa, joka vaatii pitkäjännitteisyyttä ja osin psykologista silmää, Latvala vielä lisää. 

Toinen omistajista, Minna Latvala kertoo vielä seikasta, jonka yleisön olisi hyvä ottaa huomioon löytöeläinasiassa, etenkin kissojen suhteen. 

–Jos oven taakse tai pihamaalle ilmaantuu vieras kissa, olisi hyvä ensin omatoimisesti kysellä lähinaapurustosta löytyykö eläimelle omistajaa, ennen soittoa meille. Sen jälkeen, mikäli omistajaa ei löydy, voi ottaa yhteyttä meihin. Yhteystiedot löytyvät netistä ja kunnan sivuilta. HepoKatin löytöeläinpalvelut kattavat nyt Alajärven, Lappajärven ja Vimpelin kunnat. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.