Jäidenlähtöarvaus jää väliin

Lions Club Lappajärvi tarjosi Hotelli Kivitipun talviriehassa maksutta moottorikelkka-ajeluja lapsille. Pauli Luoma käynnisti kelkkansa jälleen uudelle kierrokselle. Kuva: LC Lappajärvi

Julkaistu:

Joulukuussa epidemiatilanne oli vielä siedettävä. Klubi järjesti Joulupuu-keräyksen yhteistyössä Lappajärven Osuuspankin kanssa. Keräys tuotti erinomaisen summan, 2 670 euroa. Järvi-Pohjanmaan perusturva jakoi rahat lahjakortteina tukea tarvitseville lapsiperheille Lappajärvellä. Kiitos kaikille lahjoittajille! 

Klubi jakoi lisäksi yli 30 joulutervehdystä yksin asuville ikäihmisille. 

Välipäivinä Lions Club Lappajärvi aloitti uudenlaisen varainhankinta-aktiviteetin, kun se myi ilotulitteita uudenvuoden juhlintaa varten. Aloituskustannusten vuoksi nettotuotto jäi ensimmäisellä kerralla vaatimattomaksi. Palaute lappajärveläisiltä oli kuitenkin poikkeuksellisen myönteistä, koska he pystyivät ostamaan raketit ja padat omalta paikkakunnaltaan. 

Helmikuussa klubi ei järjestänyt omaa laskiaistapahtumaa, vaan auttoi Hotelli Kivitipun talviriehassa. Leijonat tarjosivat maksutta moottorikelkka-ajeluja lapsille, curlingia, mehua ja nuotiolla lämmittelyä. Makkarat joutui ostamaan, mutta niissäkin hinta pidettiin edullisena. 

Mainos

Eero Ahvenniemi 

tiedotussihteeri 

Lions Club Lappajärvi 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.