Kraatterihiihto hiihdetään sunnuntaina

Julkaistu:

Tänä talvena olosuhteet ovat olleet hiihdon kannalta hyvät, lunta on ollut riittävästi. Kuluvan viikon sääennusteet vaikuttavat suotuisilta. Viikonloppua kohti mentäessä pakkaskelit lupaavat työrauhan Veikkojen hiihto- ja soutujaoston väelle.

Kilpa- ja laturetkisarjan reitti on tuttu lenkki Kärnänsaaren ympäri. Matkaa taipaleelle kertyy 23 kilometriä. Kilpasarjoissa hiihdetään perinteisellä tyylillä. Laturetkelle osallistuville sallitaan vapaampi tekniikka osallistujan mieltymyksen mukaan. Kilpasarjoja hiihdossa on naisille ja miehille alle 18 vuotiaista seitsenkymppisiin. Jokaista hiihtäjää muistetaan osanottomitalilla niin laturetki- kuin kilpasarjoissa, joissa palkitaan suorituksen mukaan.

Mainos

Järjestäjät toivovat ennakkoilmoittautumisia torstai-iltaan kello 20 mennessä osoitteella rkarna@nic.fi tai puhelimitse 040-9612394.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.