Vimpelin Vedon jäsenkeräys käynnistyy; maksaneiden kesken arvotaan muun muassa pesäpallon kausikortteja

Julkaistu:

Kategoria:

,

Yksittäisjäsenmaksun hinta on kymmenen euroa ja perhejäsenmaksun suuruus 15 euroa. Voit maksaa jäsenmaksun seuraaville Vimpelin Vedon tileille: FI34 5522 0240 0005 37 (Osuuspankki), FI26 4108 0011 0533 55 (Oma Sp)

Huhtikuun viimeiseen päivään mennessä jäsenmaksun suorittaneiden kesken arvotaan edellisvuosien tapaan hyviä palkintoja: pesäpallon kausikortteja, fanituotteita, seinäkalentereita ja lippuja Nuorisokuviin.

Vedon urheilulajeja ovat pesäpallo, koripallo, jääkiekko, yleisurheilu ja kuntoilu sekä esports. Toimintaa järjestetään eri-ikäisille harrastajille ja kilpaurheilijoille. Lisäksi tänä perinteikäs urheiluseura pyörittää elokuvanäytöksiä Nuorisokuvissa viikoittain. Pesäpallo viettää 100-vuotisjuhlavuotta 2022.

Tervetuloa vetolaisten mukavaan joukkoon!

ViVen tiedotus

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.