Yli sata haki koronarokotteen bussista

Julkaistu:

Aihe:

KULUNUT viikko on ollut Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa vilkas koronarokotusten osalta.

Tiistaina 23.11. rokotusbussi lähti Seinäjoelta maakuntakierrokselle. Kaksineuvoisen alueella bussista haki koronarokotteen yli sata henkilöä, mikä yllätti kuntayhtymän työntekijätkin.

Myös Kaksineuvoisen hyvinvointikeskuksessa ja -asemilla on ollut paikoin jopa ruuhkaa. Menneen viikon aikana koronarokotteen haki yhteensä lähes 600 henkilöä, joista ensimmäisellä annoksella kävijöitäkin oli liki sata. 

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen huomioi koronarokotushalukkuuden kasvun tarjoamalla laajemmin walk in -aikoja, jolloin koronarokotukselle pääsee ilman ajanvarausta. On hyvä muistaa, että varaamalla ajan pääsee rokotteelle nopeasti, jos walk in -aikoina on ruuhkaa. Ajanvaraus käy kätevimmin netistä www.hyvis.fi -palvelun kautta. Koronarokotukseen voi varata ajan myös puhelimitse takaisinsoittojärjestelmästä numerosta 06 2412 4545.

Kuntayhtymästä muistutetaan, että kolmas koronarokote voidaan pistää, kun toisen koronarokotteen saamisesta on kulunut vähintään kuusi kuukautta. Kaksineuvoisen verkkosivujen (www.kaksineuvoinen.fi) etusivulta, Koronarokotukset ja ajanvaraus -kohdasta, löytyy tieto, ketkä ovat tällä hetkellä oikeutettuja kolmansiin annoksiin sekä muuta tärkeää tietoa koronarokotuksiin liittyen. Saatujen koronarokotteiden ajankohdat saa tarkistettua kätevästi Omakannan kautta (www.kanta.fi).

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.