• Eeva Arpala, Marko Aho, Harri Hänninen ja Seppo Mäkelä esittelivät Aisaparin rahoituksella tehtyjä parannuksia Sääksjärven nuorisoseurantalolla.

Nuorentunut nuorisoseura aloittaa kunnostetulla nuorisoseurantalolla nuorten toimintaa - Talon uuteen ilmeeseen pääsee tutustumaan joulumarkkinoiden yhteydessä

SÄÄKSJÄRVEN Nuorisoseuran taloa on kunnostettu nyt viiteen otteeseen Aisaparin hankerahoituksen avulla. 1954 rakennettu talo on saanut aiemmissa hankkeissa muun muassa uudet ikkunat, ulkovuorauksen, kuistin, katon, ilmalämpöpumpun juhlasaliin, suurtalouskeittiön ja uusia sisäpintoja. Viimeksi toteutetussa hankkeessa valmistui eteiseen uusi lattia ja talon päätyyn 110 neliön katettu terassi, jonne voidaan tarjoilla ruokaa ja juomia lähivuosina uusitusta suurtalouskeittiöstä, suoraan ikkunasta.

Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen.

Jaa juttu: