Järviseudun Mediatalo romautti digitilauksen hinnan

–Digilehti julkaistaan verkossa jo tiistaina kello 16, paitsi isojakoviikoilla keskiviikkona kello 16, kertoo Järviseudun Sanomien päätoimittaja Hannu Takala.  

–Näin se saavuttaa lukijansa nopeammin ja tehokkaammin kuin paperilehti. Digi on luettavissa tietyllä kellonlyömällä Hallapurolla, Espanjassa, Texasin Houstonissa, missä vain internetyhteys löytyy. 

Tällä hetkellä lehtien jakelua talouksiin haastaa muun muassa tulossa oleva Posti-lain muutos, jossa kantopäivien määrää vähennetään ehkä nykyisestään.  

Järviseudun Sanomien kotisivulla pyritään julkaisemaan tuoreita, paikallisia juttuja sitä mukaa kun niitä valmistuu, sekä muuta paikallista aineistoa useaan otteeseen päivän mittaan. Uusimmat uutiset ovat älypuhelimen myötä mukana siellä, missä lukijakin on. 

Mainos

–Digilehden käyttäminen ei ole teknisesti vaativaa, kun ensiaskeihin saa vähän apuja. Tarvitaan vain älylaite ja netti.  

50 euroa vuodessa digitilauksesta on alle puolet siitä, mitä maksaa kotiin kannettavan lehden tilaaminen. Se tekee vain 0,96 euroa per viikko ja 0,14 euroa per päivä. 

–Digi on aina ajoissa. Se on edullinen. Se on helppo, tiivistää Takala.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.